Yksisarvisen elämää

Uusi vuosikymmen pyörähti käyntiin ja tässä seistään niin sanotusti hoomoilasena. Vuosi sitten en olisi arvannut, millaisen soppaan itseni tulisin saamaan! Se soppa on kökkäreinen, epämääräisen värinen ja hieman hailakka. Jos hyvin käy, saadaan soppa siloiteltua, freesattua ja lämmitettyä vielä uudestaan syötäväksi!

Puolisen vuotta sitten, kesällä 2019, sain ällin. Tai se älli oli hautonut takaraivossa jo aikoja, eli yrittäjyyden polulle lähteminen. Juuri sille juurakkoiselle ja kivikkoiselle polulle, joka johtaa synkkään metsään ja miltä välillä eksyykin. Jos hyvä tuuri käy, se polku johtaa metsän läpi kohti valoa ja onnea. Yeah, right?

Joka tapauksessa törmäsin netin ihmeellisessä maailmassa tuotemerkkiin nimeltä Laa Laa Living ja se jotenkin vain iski. Tämä on minun, ihan selkeästi. Ei muuta kuin perkeleellisen lainan ja kahden päivän pohdinnan jälkeen kohti yrittäjyyden uraa. Yhtäkkiä omistin aputoiminimen, verkkokaupan ja kasan ristikoita. Näistä pitäisi sitten tehdä jotain kannattavaa? Nauru taisi päästä useammankin kerran, mutta intoa puhkuen käärittiin hihat. Nykyinen uudistettu verkkokauppa löytyy täältä -> https://www.laalaaliving.fi/

No, menen yleensäkin pää edellä elämään melko tunnepohjaisesti. Jos mikään data ei kehota luopumaan ideasta tai panostamaan siihen 150 %, luotan yleensä intuitiooni ja teen äkkinäisiä päätöksiä sen perusteella, mikä sillä hetkellä hyvältä tuntuu. Harvemmin osaan edes katua päätöksiäni, vaikka ne johtaisivat surkeisiinkin lopputuloksiin. Koitan aina ajatella, että jos menee perseelleen niin siitä ainakin oppii, mitä vastaisuudessa ei kannata tehdä. Olen myös hyväksynyt epäonnistumiset siksi, että tiedän tekeväni aina parhaat päätökset sen hetkisten tietojen valossa, mitä minulla on käytössä.

Yrittäjyyden tiellä nyt ollaan ja se on jännittävää, masentavaa, stressaavaa, vapauttavaa ja ennen kaikkea HUIKEAA! Katsotaan, mihin tämä yksisarvinen elämässään päätyy.

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s